Осіннній медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas"

Завдяки програмі "Активні громадяни" (Active Citizens) та допомозі професійного теренера Вікторії Талашкевич, наш медіаосвітній медіа-кемп "Чистий простір" відбудеться в осінному форматі!
Осінній медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" - можливість для кіроворадської молоді отримати якісні знання з проектного менеджменту, аби потім, після таборового навчання, втілити свій проект локальної соціальної дії в життя разом з командою.
Важливу роль у цьому процесі відіграватимуть медіаінструменти як спосіб просування громадських ініціатив.
А ще - осіннія таборівка продовжує літо! Нічні ватри, пісні, таборове життя та активний відпочинок паралельно з навчальними інтенсивами стануть хорошим грунтом для зародження ідеї та чіткого планування її реалізації!
Осінній медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" - спільнокоштовий проект, але частково буде профінансований Британською радою.
Медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" - освітня альтернатива з проектного менеджменту, ініційована молоддю для молоді.
Цілі кемпу - створення молодіжних проектів для локальних дій та їх реалізація протягом осені (медійне, мистецьке та інфраструктурне спрямування); створення комунікаційного майданчика для отримання неформальної медіаосвіти, конкретних медіа критичних та освітніх інструментів, які допоможуть сучасній молоді ефективно працювати, навчатися та розвиватися, бути проактивним членом своєї громади. 
Додаткові види діяльності – активне дозвілля (ігрові форми, запаралелені з навчальними модулями, які допоможуть учасникам розробити свій проект).
Слідкуйте за анонасами - кількість місць для учасників 30.
А ще цей кемп відбудеться натхненніше, потужніше і професійніше завдяки навчанню у ФРІ-таборі FRI Project camp 3.0!

P.S.
1. Прохання не обмежувати розуміння молоді віком тільки до 35 років - є винятки! Також - географія учасників не обмежується Кіровоградщиною: стукайте і вам відчинять!
2. Друзі, виявляється ювійлений медіа-кемп вже скоро - кінець вересня! Всі, хто був на 4-му кемпі, знають, що ми запланували гучний медіа-кемп-2016. 
Не пропустіть!
Разом ми можемо більше!

Коментарі

Популярні публікації