"Чистий простір" надихає та інтригує

Медіа-кемп "Чистий простір" завітав на шоу "Ранкова кава" та ток-шоу "Ми": інтригуємо, надихаємо, запрошуємо!
Ми знаємо, де будемо святкувати День міста!
Ми знаємо місце, яке стане простором для ідей, проектів, неформальної освіти, руйнування стереотипів, корисного спілкування, позитивної атмосфери та енергетики!

Програма медіа-кемпу "Чистий простір"

Я заздрю нашим учасникам, знаючи, що на них чекає на осінньому медіа-кемпі "Чистий простір" (Сергій Ткаченко)
"Ранкова кава" (КОДТРК, 9 вересня 2015 року)
Про конвергентну медіаоосвітню таборівку на ток-шоу "Ми" розповідає співорганізатор Дмитро Шульга (з 17.34 хв та з 39 хв).



Відкриємо трішки карти:)

1. Цікава локація: річка Інгул, туристична база "Буревісник" у її колориті, насичена освітня програма, цікаве дозвілля, позитивна атмосфера, сюрпризи (разом ми відсвяткуємо День міста- Кіровограда), смачнюща таборова кухня, плавання на човні і ще багацько всього неймовірного і приготованого з душею!

вихід до річки Інгул

2. Можливість здобути позитивний досвід від практиків: запрошені тренери з Києва мають багатий досвід у медіа та громадському секторі (Антон Ємельянов - журналіст, працював на Громадському ТБ, Олександра Целіщева - громадський діяч, ГО "Центр регіонального розвитку "Топ Кая", працює в ПРОООН в Україні") та кіровоградські активісти розкажуть про можливості проектної діяльності у нашому місті.

3. Мотиваційні вечірні ватри:
теплі зустрічі біля вогнища з цікавими людьми, які будуть надихати своїми втіленими в життя проектами, ділитимуться секретами успіху та дадуть поради.


4. Позитивна атмосфера: романтика таборового життя, розширення зони комфорту, можливості, ефективні інструменти проектного менеджменту, проактивна молодь, натхненні спікери та тренери, вечірні ватри, відкриття, здорове оточення etc.

 5. Таборові проекти
 
Проект здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні у рамках програми «Active Citizens» («Активні Громадяни»). 

Коментарі

Популярні публікації