Media Urban Camp: реєстрація відкрита

Реєстрація для участі у Media Urban Camp відкрита.
Заповнюй бронюй собі місце!
Анкета за посиланням: http://goo.gl/forms/tRjbYW9qay
Media Urban Camp - освітній кемп, головна тематика якого - медіаобраз міста, урбаністика, створення медіаурбаністичних проектів, коди міста.
Відбувається за підтримки Британської ради в Україні в межах програми "Активні громадяни"
 


19-22 травня 2016 року (заїзд на о. Хортиця - 19 травня об 11.00.)
Офіційна спільнота кемпу за посиланням: https://www.facebook.com/events/1564251900558370/
Вартість оргвнеску - 550 грн (харчування, трансфер Запоріжжя-Хортиця-Запоріжжя, оргвитрати)
Доїзд до м. Запоріжжя - власним коштом.
Проект є некомерційним, спільнокоштовим.
Місце проведення: туристична база "Бригантина" (острів Байда, молодший брат Хортиці)
Реєстрація відкрита до 8 травня
Кількість місць обмежена.
Підтвердження участі у проекті та подальшу інструкцію Ви отримаєте на вказану вами електронну адресу не пізніше 10 травня.
Очікувані результати: налагодження конструктивного діалогу між представниками активної громади з різних міст України; обмін досвідом, ознайомлення з успішними практиками створення медійних продуктів про міста; розробка медіаурбаністичних проектів учасниками, які будуть втілюватися в життя; міжміські проекти; активне та змістовне дозвілля.




 
Острів Байди. Трохи абстракції про локацію.

За різними даними досліджень цю місцини називають або «молодшим братом» Хортиці великої, або ж навпаки «прототипом» Січі – начебто саме на цьому малому острові Байда Вишневецький побудував перший замок-острог, який називають «першою Січчю».
Так чи інакше Мала Хортиця (або ще Верхнехортицький острів, Вирва, Канцеровський, Гадючий, Гетьманський і навіть Лізи Чайкіної) також заслуговує на таку назву через те, що досить точно повторює форму і контури Хортиці – тут повторюється навіть послідовність дотримання ландшафтних зон.
Учасники Media Urban Camp добиратимуться на місце дислокації катером, а це майже як добиратися човнами до Гогвортсу! Можливо, переправою керуватиме бородатий велетень?
Що ж на нас чекає?
На мою скромну думку, не менш, ніж справжня магія.
Хортиця сама по собі має багатющий пласт історичної, містичної, культурної енергетики, а острів Байди така собі місцина концентрованої магії – ідеальна локація для продуктивного творення, учіння, вбирання в себе, набуття досвіду, натхнення і нових починань!
Побачимось на землі славетних пращурів

Коментарі

Популярні публікації