"Ideas camp-2016": успішні експерименти та міжміська комунікація


Таборовий сезон-2016 Мережі освітніх кемпів "Чистий простір"
успішно фінішував Media camp "For your ideas-2016": табір ідей, проектів та міжміської комунікації.
Команда Media camp'у пишається налагодженням діалогу з вільними просторами Кременчука - Adapter - Alternative Cultural Centre та "Проект Простір ідей в Кременчуку".

Завдяки творчості та амбіційності учасників кемпу та професійному підході координаторів Типовий Поет було успішно використано формат продакшн. У командах медіакемпери створювали відеопоезію соціальної дії.











На осінньому кемпі велику увагу приділили кіномові та кінопроектам, які можна поширювати віртуально і фактично без кордонів. Учасники мали можливість поспілкуватися з одним із ініціатором проекту Ucrazyans.


Тізер кемпу.


З координатором Active Citizens – British Council в Кропивницькому Вікторія Талашкевич учасники опановували сучасні ефективні підходи до відеозйомки, знайомилися з освітніми програми для журналістів та громадських активістів, зокрема IRMI, International Institute for Regional Media and Information


Таборовий формат дозволив поєднати різноманітні види діяльності: знайомство з успішними кейсами проектів, що мають міжміську та комунікаційну дію, воркшопи, "світове кафе" для розробки ідей.






Змістову складову кемпу увиразнив візит подружжя Козачинських, які презентували унікальний для Кропивницького проект КвеСт АКС "Синдром дракона".
Мандрівного колориту додали розповіді гості кемпу - Tetiana Kotashevska.

Сергій Ткаченко презентував проект Ukraїner як показовий приклад громадської ініціативи ,яка популяризує Україну через жанр сторітелінгу та відеоблогінгу.

З особливостями просування проектів через інтернет ділився Костянтин Кобилянський. SEO -це цікаво та корисно.

Колорит кемпу - це як жива матерія, тут було багато експериментів, зокрема один з найбільш пам'ятних Стихійні читання #Camp або Чи боїшся ти темряви? Це партнерський проект, який ініціювала в Кропивницькому Fiat Nox.

Вечірні кола кемпу ставали продовженням освітньої програми, але тут залишалося місце і для гри "Таємний друг", яка теж не має кордонів, про що свідчить неймовірно теплий і в кемпово-житомирсько-фрішному стилі лист від друга кемпу з Житомира Sergii Trokhymyshyn.
Вже традиційно на кемпі можна зіграти в play back театрі під керівництвом постійного тренера Наталя Романюк.

Співжиття людей з різних куточків країни в одному просторі комфортної і гостинної База отдыха Волна, Светловодск - це соціальний експеримент, який сміливо називаємо вдалим.
 За три дні учасники опанували в інтенсивному режимі основи креативних методик, жанр відеопоезії на практиці реалізовували відеопроекти, переживаючи проектний цикл від початку і
 до кінця.



Кемп був відкриттям: нові формати роботи, нестандартний підхід до організації дозвілля та комунікації, експедиція в Кременчук, нові знайомства, розкритий потенціал, мандрівка Кіровоградщиною...

Осінній кемп став інкубатором ідей: в результаті "світового кафе" учасники розробили не один десяток крутяцьких ідей, які матимуть подальше втілення в життя, про що ми будемо інформувати.

Команда кемпу дуже вдячна Файно Маркет за підтримку і довіру: у партнерстві молодіжна освітня ініціатива Media camp "Чистий простір" з соціально активним бізнесом може значно більше!

Команда осіннього Media camp "For your ideas" дякує учасникам за співтворчість і активність, довіру і готовність розширювати зону комфорту, задумані і вже реалізовані проекти. Цей кемп ми створили разом!


Більше фото тут

Коментарі

Популярні публікації