Ми не зраджуємо своїм традиціям та мріям!
Готуй намет та спальник, а також подаруночки таємному другу:)
Команда Media camp'у "Чистий простір" запрошує на літню таборівку до озера Камінна Чаша, що знаходиться на околицях села Цибулеве Знам'янського району Кіровоградської області.
Media camp "Чистий простір-2017" - це чотири дні цікавого і неформального навчання, активного дозвілля на тлі дивовижної природи, якісного і корисного спілкування, нових знайомств, ідей та медіапроектів.

Тематика цьогорічного кемпу - медіа vs ігри.
Медіа та ігри, ігри в медіа, гейміфікація медійного простору, медіаменеджмент, медіа як гра, громадський активізм та медіа, як змусити медіа грати за твоїми правилами - комбінацій багато, будемо разом занурюватися у світ медіа через ігри.

На тебе чекає - насичена освітня програма (О! Вона буде неформальна і драйвова!), цікаві методики навчання та комунікаційні практики, ефективний тімбілдінг, спілкування з досвідченими практиками з сфери медіа, основи проектного медіаменеджменту, можливість розробити власну медіа-гру та пограти в такі ігри, як: "Світ Громад" та "Cash Flow", а також Стихійні читання.

А ще - літній кемп дарує романтику літніх ночей, зоряного неба, неймовірне відчуття зеленого і чистого простору, релаксу, перезавантаження, активний відпочинок, катання на човні та риболовля.



Таборівка триває з 6 липня до 9 липня.
Реєстрація обов'язкова! Триває до 28 червня.
Доступна за посиланням

https://goo.gl/forms/pCotuJBXuJRsHjEo1

Офіційна подія кемпу 

Ми забезпечуємо трансфер учасників по маршруту Кропивницький-Знам'янка-Цибулеве-Знам'янка-Кропивницький, організовуємо якісне комплексне харчування (таборова кухня), кави-брейк.


З собою необхідно мати намет, каремат та спальний мішок.

Проект є некомерційним, спільнокоштовим.
Оргвнесок складає 450 грн (транспортні витрати, комплексне харчування, освітня програма, оргвитрати, облаштування наметового містечка).

Організатор - Мережа освітніх кемпів "Чистий простір"
Координатор - Ірина Ткаченко

Коментарі

Популярні публікації